Artiesten boeken

Er is geen betere manier om jouw feest te laten slagen, dan door goede muziek te regelen. Maar hoe kom je nou aan live muziek voor jouw feest? Je kunt natuurlijk zelf wat gaan oefenen met gitaar of piano… Maar waarschijnlijk wordt dat niet heel geslaagd. Zelfs als je bekend bent met een muziekinstrument, of een goede zangstem hebt, moet jij je tijdens het feest al met andere dingen bezig houden. De gasten welkom heten, zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft… Gelukkig is er nog een andere manier om aan live muziek te komen. Je kunt simpel en snel bekende artiesten boeken via evenses.com.

Artiesten boeken

Wat voor artiesten?

Er zijn uiteraard een heleboel verschillende artiesten. En jij wilt niet zomaar een artiest boeken – de artiest moet immers goed passen bij jouw feest. Je wilt dat de artiest de juiste muziekstijl goed beheerst om een gezellige sfeer te creëren. Het imago en repertoire van de artiest is dus belangrijk. Op evenses.com kun je een groot aantal bekende artiesten vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Nederlandse of Vlaamse zanger of zangeres, maar ook voor leuke coverbands en zelfs blitsende dj’s. Wat voor feest je dus ook geeft, je kunt er altijd een ideale artiest bij vinden.

Zanger(es)

Lijkt het jou leuk om een bekende zanger of zangeres te boeken voor jouw feest? Dat kan via het evenementenbureau Evenses. Zangers als Jan Smit en Nielson kun je zomaar boeken. Ook bekende rappers, zoals Ronnie Flex en Ali B, zullen graag op jouw feest komen performen. Met een bekende zanger(es) weet je zeker dat jouw gasten optimaal vermaakt zullen worden. Doordat ze vele nummers mee kunnen zingen (of rappen), voelen ze zich helemaal thuis op jouw feest.

Artiesten boeken

Coverband

Vind jij zangers hartstikke leuk, maar vind je het belangrijk om ook live instrumenten op je feest te hebben? Een volledige band geeft natuurlijk een veel uniekere sfeer dan alleen een zanger of zangeres. Daarom is het een goed idee om na te denken over het huren van een coverband. Coverbands zijn bands die bestaande nummers van bekende artiesten spelen. Meestal wordt hier een eigen draai aan gegeven, zodat de muziek een unieke stijl krijgt. Op een feest geven coverbands een gezellige, originele sfeer die aan jouw gasten zeker niet voorbij zal gaan. Er zijn allerlei soorten coverbands. Je kunt onder andere coverbands huren die jazz, pop, of blues spelen, maar ook disco is van de partij.

Dj

Voor een spetterend feest met muziek waar je gasten flink op los kunnen gaan, heb je natuurlijk een dj nodig. Hoewel zangers en bands de gasten op hun eigen manier zullen raken, beschikken dj’s toch wel over een eigen kracht. Geef jij een feest in de avond, of ben je gewoon heel erg fan van elektronische muziek zoals bigroom house of hardstyle? Dan zal een dj jouw feest helemaal compleet maken. Op evenses.com kun je een heleboel verschillende dj’s inhuren: van Martin Garrix en Quintino tot Yellow Claw en zelfs DJ Paul Elstak. Van wat voor muziek je ook houdt, qua dj’s zit er altijd wat voor je bij.

Hoe boek je een bekende artiest?

Via evenses.com kun je snel en gemakkelijk een bekende artiest boeken. Zodra je op de site bent, kun je al aanvinken wat voor soort artiest jij wilt inhuren. Ook kun je kiezen wat je maximale budget is, zodat je zeker weet dat je niet teveel gaat betalen. Vervolgens kun je invullen voor wat voor gelegenheid jij de artiest wil boeken, en wat voor soort act het moet zijn. Je krijgt dan een aantal resultaten met artiesten die goed bij jouw feest zullen passen. Je kunt deze artiesten alvast opzoeken op Google en YouTube, zodat je weet hoe ze spelen of draaien. Je wilt immers wel de ideale sfeer op je feest creëren, en dat kan alleen met een geschikte performer. Als je je keuze hebt gemaakt, kun je heel simpel een ‘bod’ doen voor een bepaalde artiest, met de datum erbij. Je zult dan al snel reactie krijgen.

Voor alle gelegenheden

Vrijwel alle bekende artiesten zijn bereid om op een heleboel verschillende gelegenheden te komen. Bruiloften vinden ze uiteraard fantastisch, maar ook op verjaardagen of bedrijfsfeestjes zullen ze niet aarzelen te komen. Wat voor feest je dus ook maar wilt geven, op evenses.com zul je de ideale artiest kunnen vinden. Bovendien kun je invullen hoe groot je budget is, en zul je dus altijd een act kunnen vinden die daarbij past.