Een zeer lekkere ijstaart in Utrecht kopen

Een lekkere ijstaart Utrecht valt altijd in de smaak. Jong en oud laten zich dit altijd bijzonder goed smaken. Vooral wanneer deze van Il Mulino af komt. Elk jaar hebben zij hier weer de lekkerste soorten en kan je kiezen uit heel veel smaken. Elk seizoen kan je van 12.00 uur tot 22.00 uur genieten van de lekkerste smaken. De laatste dag van het seizoen is 15 oktober en dan is deze lekkernij tot 18.00 uur te koop.  

Een zeer leuk idee

Eerdaags hebben wij hier in onze tuin een groot feest. Meestal zorg ik dat er aan het einde van de avond altijd iets lekkers is om de dag mee af te sluiten, maar deze keer leek het mij leuk om in plaats van een ijstaart Utrecht een kar te huren. Hierin kunnen drie verschillende smaken en biedt voor 40 tot 120 personen een koude lekkernij aan. Echter moet je wel in de gelegenheid zijn om deze kar zelf op te halen en weer terug te brengen. 

Het feest was zeer geslaagd en iedereen liet zich de koude lekkernij goed smaken. Voor ons was het een leuk idee om deze kar te huren en de feestgangers dachten er net zo over. Zeker voor herhaling vatbaar, op naar het volgende feest.